Informasjon om sylindere

sylindertyper

Sylinderen er et ofte brukt kraftelement i mekanisk utstyr.Den konverterer trykkenergien til komprimert luft til mekanisk energi og driver mekanismen for å oppnå frem- og tilbakegående rettlinjet bevegelse, sving eller roterende bevegelse.

 

Egenskaper for tynne sylindre:

1. Tett struktur, lett vekt og plass okkupert små og andre fordeler

2. Sylinderen er firkantet, og den kan installeres direkte i ulike armaturer og spesialutstyr uten å installere tilbehør.

3. Sylinderutgangens koblingsstang er delt inn i indre tenner og ytre tenner;

4. Den må brukes med styrekomponenter.

 

Den dobbeltakse sylinderen er to enstavs tynne sylindre.

side ved side,

egenskapene til den dobbeltakse sylinderen:

1. Den innebygde kroppen er installert i en fast form for å spare installasjonsplass;

2. Den har en viss styre-, bøye- og torsjonsmotstand, og tåler en viss sideveis negativ belastning

3. Front-end antikollisjonsputen på kroppen kan justere sylinderlinjen.og dempe støtet, som er kraftigere enn enakset sylinder.

 

Den stangløse luftstangen har ikke stivheten til vanlige sylindre.

Pluggstang, som bruker stempelet til direkte eller indirekte å realisere frem- og tilbakegående bevegelse.Den er delt inn i: mekanisk klebrig og magnetisk

Kobling, den største fordelen med denne typen sylindre er at den sparer installasjonsplass og er spesielt egnet for små sylindre. Anledninger med diameter og lang reise.

 

Styrestangsylinder er delt inn i lineær lagertype og kobberkappetype, lineær lagertype er egnet for push-handling, egnet for lavfriksjonsbevegelser, kobberkappetype er egnet for radiell belastning, høybelastningsanledninger.

Styresylinderfunksjoner: kompakt struktur, kan effektivt spare installasjonsplass, sin egen styrefunksjon, tåler en viss sidebelastning, en rekke installasjonsmetoder.Kan brukes til blokkering, mating, dytting, stempling, klemme og andre anledninger.

 

Pneumatisk klo er i stand til å oppnå en rekke gripefunksjoner, er nøkkelkomponenten i moderne pneumatisk manipulator.Den er delt inn i: parallell luftklo, svingende luftklo, roterende luftklo, trepunkts luftklo og firepunkts luftklo.Egenskapene til denne sylinderen: 1. All bruk er dobbel handling, kan oppnå toveis grip, automatisk justering, høy repetisjonsnøyaktighet;2. Konstant gripemoment.


Innleggstid: Apr-06-2023